Overnatning

Overnatning

Et passende overnatningssted for alle grupper

I nærheden af alle IWSS destinationer findes der overnatningsmuligheder i gå- eller cykelafstand. På nogle af destinationerne er der overnatning på selve naturcentret. Dette er gældende for Hallig Hooge, Tönning, Dornumersiel.

Overnatningsmulighederne strækker sig fra spejderhytter med sovesale og selvforplejning til komfortable vandrerhjem med fuldpension og multimedia udstyr. Under destinationer finder du adresser og telefonnumre på overnatningsmulighederne i nærheden af den valgte IWSS destination.

 

Reserver i god tid

Vær opmærksom på, at mange af overnatningsstederne skal bookes i god tid. Vi anbefaler derfor at du booker overnatning samtidig og gerne før du booker naturvejlederen på IWSS destinationen. Det er en fordel, hvis du har flere datoer at ”handle” med.

 

 

Bookning af overnatning og program

I de fleste tilfælde kan naturvejlederen IKKE hjælpe dig med at booke overnatning og du skal derfor selv være opmærksom på, at få booket tid hos naturvejlederen og overnatning således at datoerne matcher. Det kan være en fordel først at indhente information om programmulighederne for den pågældende årstid hos naturvejlederen, før du endelig bestemmer dig for destinationen og booker overnatning.

De mange valgmuligheder inden for overnatning og programpunkter giver dig mulighed for at komponere en individuel lejrskole til en pris der passer netop Jeres budget.