Reisservice

Reis Service

Schoolreizen naar de Waddenzee

De Noordzeekust en de Waddenzee regio zijn een van de meest populaire bestemmingen van scholen. De IWSS biedt u en uw leerlingen unieke ervaringen in dit fantastische gebied binnen een educatief kader. Tot op heden biedt het IWSS 15 aantrekkelijke  bestemmingen in de internationale Waddenzee regio.

"Book and go"- class trips

In cooperation with the German tour operator explore&help, the IWSS offers a choice of ready-to-book class trip packages. Info!

Goed gepland...

Alle bestemmingen met een IWSS programma zijn een goede keuze en ideaal voor schoolreizen. Met onze 'reis service' zouden we u willen begeleiden door de verschillende fasen van voorbereiding zodat het voor u zo makkelijk mogelijk wordt. In de volgende categorieën kunt u waardevolle informatie vinden, handige downloads en praktische tips betreffende verschillende aspecten van de schoolreis.
Groepsreizen met de trein of bus, handige verzekering, tips en handigheidjes voor stressvrije catering, wettelijke aspecten i.v.m. het reizen naar het buitenland en veel meer.
Alle belangrijke adressen en contacten voor accommodatie, boodschappen, vrije tijd etc., zijn  opgenomen in de IWSS Reisinformatie van de betreffende bestemming. bestemmingen.

... en langdurig succesvol

We bemoedigen de duurzaamheid en milieuvriendelijke organisatie van jullie schoolreis! Kies het openbaar vervoer, geniet van het gevarieerde regionale voedsel en neem een duik in de plaatselijke cultuur.
Onze “Sustainability Check”  (duurzaamheidstest) zal u stap voor stap begeleiden naar de totstandkoming van een fantastische model-schoolreis.

Vragen? Suggesties? Kritiek?

Mist er belangrijke informatie op onze website? De IWSS aanspreekpunten (ofwel Focal Points) in Duitsland, Denemarken en Nederland zijn meer dan bereid om u te helpen en zijn dankbaar voor elke suggestie waarmee de 'reis service' verbeterd kan worden.